Τούρτα από κέικ των αγγέλων με γέμιση σαντιγί και ροδάκινα

Τούρτα από κέικ των αγγέλων με γέμιση σαντιγί και ροδάκινα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ρίχνετε τη ζάχαρη με το χυμό του πορτοκαλιού σε κατσαρολάκι και το βάζετε πάνω σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύετε να διαλυθεί η ζάχαρη και βράζετε μέχρι να γίνει ένα σιρόπι πηχτό. Παράλληλα βάζετε τους κρόκους των αβγών να χτυπιούνται στο...