Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μηλόπιτα με ψιχουλιαστή ζύμη ( Apple Crumble) Λαχταριστή συνταγή χωρίς γλουτένη Madame Ginger Όταν άκουσα πρώτη φορά για την κοιλιοκάκη και την δυσανεξία που έχουν αρκετοί άνθρωποι στην γλουτένη, πανικοβλήθηκα στην ιδέα ότι μπορεί συμβεί και σε εμένα. Είναι τρομακτικό αν...