Μπορείτε να διατηρήσετε το λάχανο φρέσκο περισσότερο καιρό κόβοντας το κοτσάνι του σε βάθος 2 εκ. και τοποθετώντας μια βρεγμένη χαρτοπετσέτα.
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε μαζί τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ, το κακάο, και το αλάτι.
Σε ένα άλλο μπολ, συνδυάζουμε την κρέμα γάλακτος, το γάλα και τη βανίλια.
Σταδιακά, χύνουμε το μπολ με τα υγρά συστατικά μέσα σε αυτό με τα ξηρά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μείγμα.
Σε μία κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία αφήνουμε το μείγμα να βράσει, ανακατεύοντας συνεχώς,μέχρι να πυκνώσει, για περίπου 7 - 8 λεπτά.
Προσθέτουμε τα κομμάτια σοκολάτας, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει, περίπου για 1 λεπτό.
Αφαιρούμε την κατσαρόλα από το μάτι, ρίχνουμε μέσα το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
Βάζουμε την πουτίγκα σε σφινοπότηρα , αφήνοντας περίπου 1/2 εκ από την κορυφή.
Τα τοποθετούμε πάνω σε ένα ταψί και βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για 1 ώρα.
Λίγο πριν το σερβίρισμα, καλύπτουμε το κάθε σφινοπότηρο μέχρι την κορυφή με θρυμματισμένα μπισκότα OREO (μπορείτε να τα θρυμματίσετε με το γουδοχέρι ή πολύ πιο απλά στο μούλτι).
Για γαρνίρισμα, τοποθετούμε σε κάθε σφινοπότηρο ένα κλωναράκι μέντας.
Σερβίρουμε την πουτίγκα κρύα.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.