Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Σε άφθονο αλατισμένο νερό ζεματάμε το λάχανο μέχρι να μισομαλακώσει. Το στραγγίζουμε.Περνάμε το κονκασέ από το μούλτι.Σε μια φαρδιά και χαμηλή κατσαρόλα ή στο γουόκ ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα πράσα, το κρεμμύδι, τα καρότα και το σκόρδο με τον...