Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη, το μέλι, το σπορέλαιο, τα αβγά, το γάλα, το αλάτι και τα ανακατεύετε με το φτερό μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μίγμα.Προσθέτετε το Αλεύρι ανακατεμένο με το Μπέικιν Πάουντερ συνεχίζοντας το ανακάτεμα...