Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα, ζεσταίνετε το λάδι και το βούτυρο και σοτάρετε το κατσικάκι μαζί με την κανέλα και το μείγμα των μπαχαρικών, μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις μεριές. Προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο, τα φέρνετε δυό βόλτες και σβήνετε με τη μπίρα. Αφήνετε να...