Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C. Ανακατεύετε σε ένα μπολ το Τριμμένο Μπισκότο με το Κακάο και μετά με το λιωμένο βούτυρο μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μείγμα σαν βρεγμένη άμμος. Με το μίγμα στρώνετε τον πάτο και τα πλαϊνά μιας ταρτιέρας και ψήνετε το μίγμα στον...