Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Η παέγια είναι κάτι σαν εθνικό φαγητό στην Ισπανία. Όμως κάθε τόπος έχει τη δική του παραλλαγή. Αυτή εδώ η συνταγή προέρχεται από τη Βαλένθια και είναι ουσιαστικά ένα πιλάφι με σαφράν και πολλά χρώματα κι αρώματα. Είναι λίγο προσαρμοσμένη στα μέτρα μας, αλλά όπως κάθε παέγια,...