Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάλτε σε μια μικρή κατσαρόλα το βούτυρο με την καστανή ζάχαρη και τον χυμό πορτοκαλιού και αφήστε τα σε χαμηλή ένταση μέχρι να λιώσει το βούτυρο και να ενωθούν τα υλικά.Καθαρίστε και κόψτε τις μπανάνες σε φέτες. Απλώστε τις σε ένα ταψί επάνω σε αντικολλητικό χαρτί και περιχύστε...