Σούπα καρύδας με κάρι τζίντζερ και κόλιανδρο

Σούπα καρύδας με κάρι τζίντζερ και κόλιανδρο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Κόβετετα αγγούρια σε σπαγγέτι με σπιράλ κόφτη λαχανικών (spiralizer). Αν δεν έχετε το ειδικό εργαλείο, τα κόβετε σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια. Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ, το σπαγγέτι αγγουριού, τα μπαστουνάκια πιπεριάς και τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο.Πολτοποιείτε σε ένα μπλέντερ τη...