Γλώσσα φιλέτο με ουζάτη γέμιση γαρίδας

Γλώσσα φιλέτο με ουζάτη γέμιση γαρίδας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Πλένετε τα φιλέτα και τα σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας. Τα ραντίζετε με το λεμόνι και τα πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι.Ετοιμάζετε τη γέμιση: Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρετε τα κρεμμυδάκια με το μισό λάδι μέχρι να μαλακώσουν λίγο και προσθέτετε τις γαρίδες. Τις σοτάρετε μέχρι να...