Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ένας τελείως διαφορετικός τρόπος να φτιάξετε χοιρινές μπριζόλες… Αν σας έχει μείνει λίγο ψωμί του τοστ, δοκιμάστε το… Βάζουμε τις φέτες ψωμί στο μπλέντερ και τις θρυμματίζουμε ώστε να γίνουν ψίχουλα. Τρίβουμε την παρμεζάνα και ψιλοκόβουμε τα αρωματικά. Ανακατεύουμε...