Αν χρησιμοποιήσουμε αβγά και μας περισσέψουν οι κρόκοι των αυγών, δεν τους πετάμε.
Τους βάζουμε σε ένα πλαστικό δοχείο με νερό, τους διατηρούμε στην κατάψυξη και τους χρησιμοποιούμε, όταν τους χρειαζόμαστε.
Βράζουμε και στραγγίζουμε τις πατάτες.
Όταν κρυώσουν τις ξεφλουδίζουμε και τις πολτοποιούμε στον επεξεργαστή τροφίμων.
Ενώ ο επεξεργαστής τροφίμων λειτουργεί προσθέτουμε τον ταραμά και το τριμμένο κρεμμύδι και ανακατεύουμε τα υλικά για περίπου10 λεπτά,προσθέτοντας σταδιακά το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.
Γαρνίρουμε με μερικές μαύρες ελιές.
Αν θέλουμε σερβίρουμε την ταραμοσαλάτα με ζεστά πιτάκια.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.