Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τον πουρέ γλυκό καλαμπόκι Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε το μπέικον. Σοτάρουμε μέχρι να αρχίσει να ροδίζει και να γίνεται έντονο το άρωμά του. Προσθέτουμε το γλυκό καλαμπόκι, αλατίζουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 1-2 λεπτά ακόμα. Προσθέτουμε...