Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι που το έχω κάψει ελαφρώς προσθέτω το λαδακι και σωταρω το κρεμμύδι, σκόρδο και τα θαλασσινά.Προσθέτω την σάλτσα, αλάτι, πιπέρι και λίγο νεράκι. Την αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 λεπτάκια.Ετοιμάζω τα μακαρόνια μας στην κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Μόλις...