Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Πλένουμε τα συκωτάκια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν για 10-15 λεπτά. Τα κόβουμε σε μπουκιές.Ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι, περίπου 15 λεπτά. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα κρατάμε σε ένα...