Μοσχαρίσιο burger με σος γκοργκοντζόλα με τρούφα μπέικον και καραμελωμένα κρεμμύδια

Μοσχαρίσιο burger με σος γκοργκοντζόλα με τρούφα μπέικον και καραμελωμένα κρεμμύδια

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
OliveMagazine
Φτιάχνετε τα ψωμάκια: Στο ξεκίνημα, πλάθετε τα ψωμάκια ώστε να τα έχετε έτοιμα όσο συνεχίζετε με τις υπόλοιπες παρασκευές του burger.Διαλύετε τη μαγιά στο ζεστό γάλα και το αφήνετε περίπου 10 λεπτά να αφρίσει. Έπειτα προσθέτετε στο μίγμα το αβγό, το βούτυρο, τη ζάχαρη, το αλάτι...