Μύδια αχνιστά με λευκό κρασί μουστάρδα και ντομάτα

Μύδια αχνιστά με λευκό κρασί μουστάρδα και ντομάτα

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για το πιάτο Ζεστάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.Ρίξτε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα δύο είδη κρεμμυδιού, προσέχοντας να μην πάρουν χρώμα. Προσθέστε το κρασί και μαγειρέψτε έως ότου το κρασί συμπυκνωθεί κατά το ήμισυ.Προσθέστε τη ντομάτα και τη ψίχα των μυδιών και...