Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Σε άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε το κουνουπίδι. Βάζουμε και το κοτσάνι κομμένο σε καρεδάκια και φροντίζουμε να μη μας παραβράσει. Δεν θέλουμε να διαλύεται και να λιώνει. Το στραγγίζουμε.Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να τραγανίσει. Ρίχνουμε το βούτυρο...