Πίτσα με μελιτζάνες φέτα και γραβιέρα Αμφιλοχίας

Πίτσα με μελιτζάνες φέτα και γραβιέρα Αμφιλοχίας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Τηγανίζετε τις μελιτζάνες σε ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν ή τις αλείφετε με ελαιόλαδο και τις ψήνετε στο φούρνο. Φτιάχνετε σάλτσα ντομάτας, όπως περιγράφεται στη συνταγή « Τούρτα» με κολοκυθάκια, τυριά και αβγά μάτια».Αλείφετε τις πίτες με λίγο ελαιόλαδο, απλώνετε από πάνω λίγη...