Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα μπολ ζυμώνω καλά το κιμά με κρεμμύδι, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, μπουκοβο, και πάπρικα.Τρίβω στο χοντρό σε ένα μπολ το κολοκυθάκι ρίχνω 1 κσ αλάτι και ανακατεύω .Προσθέτω μέσα στο κολοκύθι την ντομάτα, το καρότο, 1/2 κγ πιπέρι και ανακατεύω.Λαδώνω ένα πυρέξ και φτιάχνω στην...