Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε ελαφρά το καραμελωμένο γάλα.Σε ένα μέτριο πυρίμαχο ταψί στρώνουμε μια στρώση μπισκότα. Από πάνω ρίχνουμε το μισό καραμελωμένο γάλα.Σκεπάζουμε με άλλη μία στρώση μπισκότα. Από πάνω απλώνουμε το υπόλοιπο καραμελωμένο γάλα. Σκεπάζουμε το ταψί με μεμβράνη...