Ρεβανί με σιρόπι Πορτοκάλι

Ρεβανί με σιρόπι Πορτοκάλι

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ Προθερμάνετε τον φούρνο στον αέρα 180 C ή 160 C στον αέρα . Σε μία φόρμα (αποσπώμενη) στρώστε ένα χαρτί ψησίματος Τοποθετήστε το σιμιγδάλι, το αλεύρι, το μπεικιν και το αλάτι σε ένα μπολ και χτυπήστε για να τα συνδυάσετε.Αναμείξτε το χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα και τη...