Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ας μαγειρέψουμε Εκτέλεση 25 λεπτά Βήμα 15 λεπτά Βάλτε στο μούλτι το σκόρδο, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, τον κουρκουμά, το πιπέρι, το ελαιόλαδο, τη βρασμένη πατάτα και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, και χτυπήστε καλά για πάνω από 2 λεπτά. Θα πρέπει η πατάτα να είναι καυτή για να...