Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Παντεσπάνι: Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά με την ζάχαρη και τα χτυπάμε πολύ καλά μe το μίξερ μέχρι να αφρατέψει. Στην συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο,την βανίλια,το μπέικιν πάουντερ και νερό αν χρειαστεί, ώστε το μείγμα να γίνει σαν το μείγμα για κέικ περίπου....