Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε το λάχανο από το κοτσάνι του. Πετάμε τα τυχόν χαλασμένα εξωτερικά φύλλα και το πλένουμε καλά Βάζουμε μία κατσαρόλα με νερό να βράσει και ρίχνουμε μέσα αλάτι. Βάζουμε το λάχανο μέσα στην κατσαρόλα για να μαλακώσει Κόβουμε τα καρότα μέσα στο μπλέντερ και τα βάζουμε σε...