Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε τα φασολάκια,τα πλένουμε και τα βράζουμε για 25 λεπτά. Τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τον κιμά.Ρίχνουμε την ντομάτα, το αλατοπίπερο και την κανέλα και το αφήνουμε να βράσει για...