Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Φτιάξτε με απλά υλικά μια λαχταριστή ψαρόσουπα με πατάτες και μαϊντανό Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, το σέλινο, το μαϊντανό και τις πατάτες και τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν...