Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το μέλι, το γάλα, το τζίντζερ, τον γλυκάνισο, την κανέλα, το γαρίφαλο και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε να λιώσει το μέλι και αφήνουμε το μείγμα να γίνει χλιαρό.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα δύο αλεύρια, τα αμύγδαλα, το αλάτι και τη...