Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Διαλύουμε αρχικά το μέλι στο χλιαρό νερό γιατί εάν το ρίξουμε μαζί με τα κατεψυγμένα φρούτα θα παγώσει και δεν θα ομογενοποιηθεί. Στην συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα δυνατό μπλέντερ κατάλληλο για Smoothie (μαζί με το μείγμα νερό-μέλι) και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα...