Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για τη μπόμπα τυριιού, βάζουμε το τυρί κρέμα σε μπολ και με μίξερ χειρός το αφρατεύουμε. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, άνηθο, σχοινόπρασο και φρέσκα κρεμμύδια.Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή.Απαλά ενώνουμε με σπάτουλα τα 2 μείγματα σε στρογγυλό γυάλινο μπολ,...