Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160ο C στον αέρα. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το κορν φλάουρ, τη σόδα, το αλάτι, την κουβερτούρα ψιλοκομμένη και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το βούτυρο, την πραλίνα σοκολάτας, τη ζάχαρη, το αυγό και τη βανίλια. Τα...