Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη για 5'-6'. Ρίξτε τη λιωμένη κουβερτούρα, το κακάο, τα αμύγδαλα και ανακατέψτε.Βάλτε σε ένα μπολ το γάλα και ρίξτε τα μπισκότα. Ανακατέψτε τα για να απορροφήσουν το γάλα και μετά ενώστε τα με το μείγμα της κουβερτούρας.Βάλτε το μείγμα σε ένα φύλλο...