Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζουμε 200γρ σταφίδες σε κρύο νερό για 30 λεπτά.Σε ενα μπώλ ρίχνουμε τα 2 φακελάκια μαγιά, τα 300γρ χλιαρό νερό και ανακατεύουμε με το σίρμα.Προσθέτουμε το ηλιέλαιο, το γιαούρτι, το αυγό, την ζάχαρη, το μαχλέπι,την βανιλίνη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλεύρι και μία πρέζα...