Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βράζουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε να κρυώσουν.Βράζουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε να κρυώσουν.Στη συνέχεια τις αλατοπιπερώνουμε και τα ζυμώνουμε με τα χέρια μας για να λιώσουν. Αφαιρούμε την κόρα από το ψωμί.Στο σκεύος που είναι οι πατάτες προσθέτουμε εφτά φέτες ψωμί...