Χοιρινά κεφτεδάκια με σάλτσα κοπανιστής και τσίπουρο με σαφράν

Χοιρινά κεφτεδάκια με σάλτσα κοπανιστής και τσίπουρο με σαφράν

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύετε τον κιμά, το κρεμμύδι, το ψωμί ελαφρά μουλιασμένο, τη ρίγανη και το αλατοπίπερο. Τα ζυμώνετε καλά και επίμονα μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.Αφήνετε το μίγμα να ξεκουραστεί για 1-2 ώρες και πλάθετε μικρά κεφτεδάκια, τα αλευρώνετε και τα...