Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι βάζετε το λάδι να ζεσταθεί και ρίχνετε μέσα το σκόρδο ψιλοκομμένο. Το σοτάρετε για 1 λεπτό και ρίχνετε μέσα το λευκό κρασί, τον ντοματοπελτέ, τους σπόρους του κόλιανδρου, το δαφνόφυλλο, τη ζάχαρη, λίγο θυμάρι και άφθονο χοντροτριμμένο πιπέρι....