Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Καθαρίζουμε το καρπούζι και αφαιρούμε όσο περισσότερα κουκούτσια μπορούμε. Το κόβουμεσε μικρά τριγωνικά κομμάτια 5x5x1 εκ. Αλείφουμε τα κομμάτια του καρπουζιού με ελαιόλαδο και βάζουμε μια γκριλιέρανα κάψει καλά. Περνάμε το καρπούζι 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ψηθεί...