Κόκορας κρασάτος με μαστίχα Χίου και καρδάμωμο

Κόκορας κρασάτος με μαστίχα Χίου και καρδάμωμο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Παίρνετε τις κάψες από το καρδάμωμο, τις ανοίγετε και με μεγάλη προσοχή μαζεύετε τα σποράκια. Σε ένα γουδί ρίχνετε μία κουταλιά της σούπας αλάτι, τη μαστίχα και τα σποράκια από το καρδάμωμο και τα χτυπάτε με το γουδοχέρι μέχρι να γίνουν μια ομοιογενής πάστα.Σε μια μεγάλη, ρηχή...