Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζετε τα τριμμένα κολοκύθια σε ένα σουρωτήρι και τα στύβετε καλά.Φυλάτε ένα φλιτζάνι από την τριμμένη φέτα και την υπόλοιπη την ανακατεύετε με τα τριμμένα κολοκύθια, το γάλα, τα αβγά και το μισό βούτυρο. Προσθέτετε αρκετό αλεύρι και ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει ένας πολύ...