Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα. Κόβουμετα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες. Καθαρίζουμε και κόβουμε την κολοκύθα σε κύβους 2-3 εκ. Σε ένα ταψί 30x40 εκ.βάζουμε την σκελίδα σκόρδου ολόκληρη, το κρεμμύδι, την κολοκύθα και το ελαιόλαδο. Τα ανακατεύουμε καλά με ένα...