Σουτζουκάκια ρεβιθιού με κουκουνάρι και σάλτσα ντομάτας

Σουτζουκάκια ρεβιθιού με κουκουνάρι και σάλτσα ντομάτας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Μουσκεύετε αποβραδίς τα ρεβίθια σε κρύο νερό. Την άλλη μέρα τα βράζετε μαζί με το ένα ολόκληρο κρεμμύδι. Τα αλατίζετε προς το τέλος. Όταν μαλακώσουν, τα σουρώνετε κρατώντας λίγο από το ζουμάκι όπου έβρασαν.Βάζετε στο μπλέντερ τα ρεβίθια μαζί με το βρασμένο και το ωμό κρεμμύδι,...