Γεμιστές σαρδέλες ψητές σε αμπελόφυλλα

Γεμιστές σαρδέλες ψητές σε αμπελόφυλλα

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για τις  γεμιστές σαρδέλες σε αμπελόφυλλα, αφαιρούμε το κεφάλι, τα εντόσθια και το κεντρικό κόκαλο από τις σαρδέλες. Φροντίζουμε τα δύο φιλέτα να μείνουν ενωμένα (πεταλούδα) αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε όλες τις σαρδέλες. Τις αφήνουμε να στραγγίσουν.Στο μπλέντερ ψιχουλιάζουμε...