Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια 2 εκ. και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι που να μπαίνει στον φούρνο το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε καλά το κοτόπουλο μέχρι να πάρει καλό χρώμα από όλες τις πλευρές. Αφαιρούμε από το τηγάνι και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το...