Κερασόπιτα με ζύμη αμυγδάλου

Κερασόπιτα με ζύμη αμυγδάλου

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για τη ζύμη αμυγδάλου Αφού λιώσουμε το βούτυρο, το αφήνουμε να κρυώσει. Αλέθουμε τη ζάχαρη με το αμύγδαλο. Βάζουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη σε μπολ και ζυμώνουμε ώστε να ενωθούν. Η ζύμη θα είναι σφιχτή και τραχιά.Για τη γέμιση Καθαρίζουμε τα κεράσια και τα βάζουμε σε μπολ....