Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Ζεσταίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα χαμηλό, φαρδύ ταψί αραδιάζετε τα λαχανικά, με ένα πινέλο τα περνάτε πρώτα με το λάδι, αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε το θυμάρι και το δεντρολίβανο και τα ψήνετε για 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Κόβετε το σκόρδο στα δύο και περνάτε...