Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βράζετε τα σύκα με ένα φλιτζάνι νερό για μερικά λεπτά. Προσθέτετε το μέλι και ανακατεύετε. Τα αποσύρετε από τη φωτιά και τα αφήνετε να κρυώσουν. Κρατάτε μερικά κομματάκια σύκου στην άκρη.Ανακατεύετε το υπόλοιπο μίγμα των ψιλοκομμένων σύκων με το κατίκι και την...