Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Mουλιάζετε τις ζελατίνες σε κρύο νερό για 10 λεπτά.Σε μπεν μαρί λιώνετε τη σοκολάτα, μαζί με το κακάο, τον καφέ, το βούτυρο, το εκχύλισμα πορτοκαλιού, το ρούμι και το Σιρόπι Αγαύης ανακατεύοντας συνεχώς με μία μαρίζ, μέχρι να ενωθούν τα υλικά.Στραγγίζετε τις ζελατίνες και τις...