Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ανακατεύουμε καλά το βούτυρο μέχρι να γίνει απαλή κρέμα.Μετά προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα ,ανακατεύουμε και μετά προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε.Μόλις δημιουργηθεί η ζύμη προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας.Πλάθουμε τα μπισκότα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180...