Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε τον κιμά, χοιρινό και βοδινό, τον μαϊντανό, τα αβγά, τη φρυγανιά, το κύμινο, την πάπρικα, τη ρίγανη και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά με τα χέρια, μέχρι να ενωθεί καλά ο κιμάς με τα μυρωδικά.Βήμα 2 Στη συνέχεια, πλάθουμε στο σχήμα...